VÄLKOMMEN TILL EN FULLMATAD HÖST 2016 MED VÄSTERÅS KONSTFÖRENING

Hej konstvänner!

Här kommer höstens fullmatade program! Läs och fundera vad Du vill vara med på av exempelvis föreläsningar, kurser och resor till Stockholm.

Vi postar detta brev den 17 augusti och då läggs vår pärm ut i receptionen på Karlsgatan 2.

I den finns underlag för att anmäla sig till olika aktiviteter. Observera att det är anmälan till Folkuniversitet för konstkursen Det moderna livet!

Föreläsningarna på Karlsgatan 2 är flyttade till ONSDAGAR klockan 18! Det betyder att det inte längre är krock med torsdagsabonnemanget på Konserthuset. Vi är många som är glada över den förändringen. Vi samarbetar med Konstmuseet i olika sammanhang. Gå gärna in  på  hemsidan www.vasteraskonstmuseum.se!

Resan till München blev i stort sett fulltecknad. Nu ger Helen Karlsson två föreläsningar som bakgrund för resenärerna men alla intresserade är förstås välkomna! Frågor kring resan till München besvaras av Kerstin Eriksson tel 072-2115820. Information finns på vår hemsida https://vasteraskonstforening.wordpress.com/  Vill du vara uppdaterad på vad som händer i föreningen klicka då på ”följer” på hemsidans nedre högra hörn och skriv in din mejladress, så får du ett meddelande varje gång något nytt läggs in på sidan.

Vår inköpsgrupp är alltid med när det är utställningar och vernissage på gång- Ju fler medlemmar vi är desto fler vinster kan vi inhandla! Vi använder hela medlemsavgiften till detta! Så hjälp oss att få fler medlemmar.

Styrelsen har diskuterat ett par frågor kring medlemslotteriet. Vi kom fram till att inte gå ut med inköpspriset på verken men om någon vill veta det ska vi tala om det.

Vinstutlämningen togs upp. Om någon inte kan närvara vid vinstutlämningen gäller att antingen överlåta valet till ombud, som ska visa skriftligt intyg eller att vinnaren lämnat in önskelista. Finns inte något förslag kvar så tilldelas man ett verk efter nummerordningen på utställningen när alla vinster fördelats. Vinster som inte hämtats ut efter 31/1 tillfaller lotteriet och återkommer som vinst.

Välkomna till höstens olika programpunkter!

Västerås Konstförenings styrelse

Gunilla Engvall, ordförande

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s